Tillverkare: Starlinks
Artikelnummer: star/BB08/n18122
Tillgänglighet: 1
195 SEK
Exkl moms: 156 SEK

Hängsmycket Griffin's Egg for Arcane Ability är designat av fantasykonstnären Briar och ingår i smyckeserien Bestiary by Briar. 

Gripen är ett fabeldjur som är till hälften lejon och till hälften örn, och som symboliserar vaksamhet, snabbhet och styrka. Gripen är en ofta förekommande symbol inom heraldiken och som varumärke.

Ett hänge i silveroxiderat tenn, ca 30 mm brett och 47 mm högt, föreställande en grip med sitt ägg och smyckat med en cabochonslipad, marmorerad vit smyckesten i glas. Hänget levereras med en kedja i rostfritt stål och en satinpåse att förvara smycket i när du inte bär det. En liten broschyr på engelska som förklarar smyckets magiska betydelse ingår också.

Bestiarier har sitt ursprung i antiken men blev riktigt populära först under medeltiden och är en form av rikt illustrerade uppslagsverk med beskrivningar av verkliga, eller mytologiska, djur och varelser. Beskrivningarna hade ofta form av korta historier, eller fabler, och innehöll gärna en lektion i moral och uppförande.

Skriv en recension

OBS: HTML översätts inte!