Tillverkare: Esquivel & Fees
Artikelnummer: ef/BAS06-A
Tillgänglighet: Beställningsvara 4-6 veckor
1 745 SEK
Exkl moms: 1 396 SEK

Tillgängliga alternativ

Basset Hound Huvud nr BAS06 som dekor på en vristlänk, tillsammans med två små länkar i form av tassavtryck. Vristlänken har en karbinhake som lås. Hundhuvudet är delvis tredimensionellt med något ihålig baksida, mycket detaljrikt och ca 14 mm högt.

Du kan beställa det här smycket i följande längder: 21,6 cm, 22,8 cm, 24,1 cm, 25,4 cm eller 26,7 cm. Ange önskad längd när du beställer ditt smycke.

Om du vill, kan du beställa hunden med ögon av äkta Swarovski-kristall i svart, vilket ger den ett fantastiskt fint, nästan levande, uttryck.

Priset är för smycket tillverkat i sterling silver, och utan stenar som ögon.

Du kan beställa det här smycket tillverkat i 14K äkta guld, gult eller vitt. Du kan också beställa hunden med ögon av äkta ädelstenar, t.ex. svarta diamanter. Kontakta oss för offert om du är intresserad av ett guldsmycke, eller ett med äkta ädelstenar.

När du beställer ditt smycke, meddela alltid om du vill ha det färdigt till ett speciellt datum så ska vi göra vårt bästa för att få det klart tills dess. Om det visar sig vara omöjligt, skickar vi gärna ett personligt presentkort, som du skriver ut själv, med en bild på smycket samt en text om att smycket tillverkas för hand på beställning och att vi skickar det så fort som möjligt.

Det här är ett handgjort originalsmycke från Esquivel & Fees.


Skriv en recension

OBS: HTML översätts inte!