Tillverkare: Esquivel & Fees
Artikelnummer: ef/BAS06-B
Tillgänglighet: Beställningsvara 4-6 veckor
1 145 SEK
Exkl moms: 916 SEK

Tillgängliga alternativ

Basset Hound Huvud nr BAS06 som dekor på ett armband, tillsammans med två små länkar i form av tassavtryck. Armbandet har en karbinhake som lås. Hundhuvudet är delvis tredimensionellt med något ihålig baksida och det är mycket detaljrikt. Enbart hundhuvudet är ca 14 mm högt.

Du kan beställa det här armbandet i följande längder: 16,5 cm, 17,8 cm, 19 cm och 20,3 cm. Ange önskad längd ovan när du beställer ditt armband.

Om du vill ha ett armband som är längre än 20,3 cm, så går det alldeles utmärkt men armbandet blir då något dyrare. Titta gärna på Basset Hound Vristlänk nr BAS06 som finns i fler längder än armbandet.

Om du vill, kan du beställa hundhuvudet med ögon av äkta Swarovski-kristall i svart, vilket ger hunden ett fantastiskt fint, nästan levande, uttryck.

Priset är för smycket tillverkat helt i sterling silver, och utan stenar som ögon. 

Du kan beställa det här smycket tillverkat i 14K äkta guld, gult eller vitt. Du kan också beställa hunden med ögon av äkta ädelstenar, t.ex. svarta diamanter. Kontakta oss för offert om du är intresserad av ett guldsmycke, eller ett med äkta ädelstenar.

När du beställer ditt smycke, meddela alltid om du vill ha det färdigt till ett speciellt datum så ska vi göra vårt bästa för att få det klart tills dess. Om det visar sig vara omöjligt, skickar vi gärna ett personligt presentkort, som du skriver ut själv, med en bild på smycket samt en text om att smycket tillverkas för hand på beställning och att vi skickar det så snart som möjligt.

Det här är ett handgjort originalsmycke från Esquivel & Fees.


Skriv en recension

OBS: HTML översätts inte!