Tillverkare: Esquivel & Fees
Artikelnummer: ef/BAS05-P
Tillgänglighet: Beställningsvara 4-6 veckor
945 SEK
Exkl moms: 756 SEK

Tillgängliga alternativ

Söta sittande Basset Hound nr BAS05 som hänge med vackert skulpterad ögla kan du beställa tillverkad i sterling silver. Hunden är ca 22 mm hög, den är nästan tredimensionell med något ihålig baksida och mycket detaljrikt skulpterad.

Om du vill, kan du beställa hunden med ögon av äkta Swarovski-kristall i svart, vilket ger den ett fantastiskt fint, nästan levande, uttryck.

Priset är för smycket tillverkat i sterling silver och utan stenar som ögon.

Du kan beställa det här smycket tillverkat i 14K äkta guld; gult, rose eller vitt. Du kan också beställa hunden med ögon av äkta ädelstenar, t.ex. svarta diamanter. Kontakta oss för offert om du är intresserad av ett guldsmycke, eller ett med äkta ädelstenar.

När du beställer ditt smycke, meddela alltid om du vill ha det färdigt till ett speciellt datum så ska vi göra vårt bästa för att få det klart tills dess. Om det visar sig vara omöjligt, skickar vi gärna ett personligt presentkort, som du skriver ut själv, med en bild på smycket samt en text om att smycket tillverkas på beställning och att vi skickar det så snart som möjligt.

Det här är ett handgjort originalsmycke från Esquivel & Fees.

Skriv en recension

OBS: HTML översätts inte!