Tillverkare: Black Feather Creations
Artikelnummer: bfc/D138HDSM-E
Tillgänglighet: Beställningsvara 4-6 veckor
395 SEK
Exkl moms: 316 SEK

Tillgängliga alternativ

Tibetansk Spaniel Litet Huvud är huvudet från figuren Tibetansk Spaniel Stående Stor. Huvudet blir ca 13 mm högt och passar utmärkt som örhängen, både som hängande modell och som stiftörhängen. Välj ovan vilken typ av örhängen du föredrar.

Välj också om du vill ha hundarna till dina örhängen tillverkade i sterling silver eller brons.

Hängande örhängen har krokar av allergivänligt rostfritt kirurgiskt stål, och om du vill, dekorerar vi dina örhängen med kristallpärlor från Swarovski i valfri färg. Ange när du beställer om du vill ha pärlor och i så fall, i vilken färg. Stiftörhängen har stift av rostfritt kirurgiskt stål. Stiftörhängen kan inte beställas med pärlor.

Se bild 4 för ett exempel på ett par örhängen med små hundhuvuden, av Chow Chow, och bild 5 för ett exempel på stiftörhängen, av Jack Russell Terrier.

Det här smycket kommer från Black Feather Creations i USA. Smyckena tillverkas på beställning i sterling silver eller brons, och de finns att få i en mängd olika utföranden och kombinationer som t.ex. armband, halsband, ringar, nummerlappshållare, nyckelringar, bältespänne, hårspänne, manschettknappar och slipshållare. Kontakta oss gärna för mer information.

Smyckena från Black Feather Creations säljs för stötta hundcentret Annie's Orphans som grundades 1985 av Anna och Bill Anderson, som också är de som skulpterar och gjuter de här vackra smyckena. Varje köp ur den här serien med smycken bidrar till ett bättre liv för utsatta hundar och ger dem en chans till ett nytt hem. Klicka gärna här för att läsa mer om Annie's Orphans. Tack för ditt intresse!


Skriv en recension

OBS: HTML översätts inte!