Tillverkare: Esquivel & Fees
Artikelnummer: ef/CK01-BR
Tillgänglighet: Beställningsvara 4-6 veckor
5 055 SEK
Exkl moms: 4 044 SEK

Tillgängliga alternativ

Amerikansk Cocker Spaniel i Hjärta nr CK01 som armband har en stadig karbinhake som lås. Hjärtat med hunden är delvis tredimensionellt med något ihålig baksida och mycket detaljrikt. Öglorna inte inräknade så är varje hjärta ca 19 mm brett och 16 mm högt.

Du kan beställa det här armbandet i följande längder: 16,5 cm, 17,8 cm, 19 cm eller 20,3 cm. Ange önskad längd när du beställer ditt armband.*

Om du vill, kan du beställa alla sju hundarna med ögon av äkta Swarovski-kristall i svart, vilket ger dem ett fantastiskt fint, nästan levande, uttryck.

Priset är för smycket tillverkat i sterling silver, och utan stenar som ögon.

Du kan beställa det här smycket tillverkat i 14K äkta guld, gult, rose eller vitt, med en guldvikt på ca 40 gram. Du kan också beställa hundarna med ögon av äkta ädelstenar, t.ex. svarta diamanter. Kontakta oss för offert om du är intresserad av ett guldsmycke, eller ett med äkta ädelstenar.

När du beställer ditt smycke, meddela alltid om du vill ha det färdigt till ett speciellt datum, t.ex. för att ge det som gåva, så ska vi göra vårt allra bästa för att få smycket klart tills dess. Om det visar sig vara omöjligt, skickar vi gärna ett personligt presentkort, som du skriver ut själv, med en bild på smycket samt en text om att smycket tillverkas för hand på beställning och att vi skickar det så snart som möjligt.

*Om du vill beställa ett armband som är längre ärn 20,3 cm så går det också bra, men armbandet kommer då att bli något dyrare. Kontakta oss för offert.

Det här är ett handgjort originalsmycke från Esquivel & Fees.

Skriv en recension

OBS: HTML översätts inte!