Tillverkare: Black Feather Creations
Artikelnummer: bfc/D26FH-P
Tillgänglighet: Beställningsvara 4-6 veckor
795 SEK
Exkl moms: 636 SEK

Tillgängliga alternativ

Hängsmycket Amerikansk Cocker Spaniel i Mitt Hjärta för Evigt är ca 38 mm brett och 38 mm högt. Det här smycket består av två delar; hjärtat och den smekande handen, och så hunden. Välj ovan om du vill ha ditt smycke tillverkat i sterling silver eller brons, eller kanske som en kombination av båda metallerna. Priset är detsamma för alla tre alternativen.

Se ovan för exempelbilder och för att göra ditt val.

Det här smycket kommer från Black Feather Creations i USA. Smyckena tillverkas på beställning i sterling silver eller brons, eller i en kombination av båda dessa metaller, och de finns att få i en mängd olika utföranden och kombinationer som t.ex. armband, halsband, ringar, nummerlappshållare, nyckelringar, bältespänne, hårspänne, manschettknappar och slipshållare. Kontakta oss gärna för mer information.

Smyckena från Black Feather Creations säljs för stötta hundcentret Annie's Orphans som grundades 1985 av Anna och Bill Anderson, som också är de som skulpterar och gjuter de här vackra smyckena. Varje köp ur den här serien med smycken bidrar till ett bättre liv för utsatta hundar och ger dem en chans till ett nytt hem. Klicka gärna här för att läsa mer om Annie's Orphans. Tack för ditt intresse!

Skriv en recension

OBS: HTML översätts inte!