Tillverkare: Black Feather Creations
Artikelnummer: D92HDSM-P
Tillgänglighet: Beställningsvara 4-6 veckor
195 SEK
Exkl moms: 156 SEK

Tillgängliga alternativ

Hänget Australian Cattle Dog Litet Huvud är ca 10 mm brett och 13 mm högt, och det levereras med en dubbel ringögla för enkel montering på en halskedja eller ett armband. Du kan beställa det här smycket tillverkat i sterling silver eller brons.

Det här smycket kommer från Black Feather Creations i USA. Smyckena tillverkas på beställning i sterling silver eller brons, och de finns att få i en mängd olika utföranden och kombinationer som t.ex. armband, halsband, ringar, nummerlappshållare, nyckelringar, bältespänne, hårspänne, manschettknappar och slipshållare. Kontakta oss gärna för mer information.

Smyckena från Black Feather Creations säljs för stötta hundcentret Annie's Orphans som grundades 1985 av Anna och Bill Anderson, som också är de som skulpterar och gjuter de här vackra smyckena. Varje köp ur den här serien med smycken bidrar till ett bättre liv för utsatta hundar och ger dem en chans till ett nytt hem. Klicka gärna här för att läsa mer om Annie's Orphans. Tack för ditt intresse!


Skriv en recension

OBS: HTML översätts inte!