Tillverkare: Black Feather Creations
Artikelnummer: n12136
Tillgänglighet: 1
525 SEK
Exkl moms: 420 SEK

Tillgängliga alternativ

Hängsmycket "Bästa Vänner" är ett ljuvligt smycke med två föl som är just bästa vänner. De två fölen är monterade tillsammans ochkedjan är fäst vi hänget med en ögla på varje föl.. Just det här smycket är medfölen är i sterling silver. Önskar du ditt smycke tillverkat enbart i eller brons eller i en kombination, så gär det utmärkt att beställa.  Priset är detsamma för alla alternativen.

Det här smycket kommer från Black Feather Creations i USA. Smyckena tillverkas på beställning i sterling silver eller brons, eller i en kombination av dessa båda metaller, och de finns att få i en mängd olika utföranden och kombinationer som t.ex. armband, halsband, ringar, nummerlappshållare, nyckelringar, bältespänne, hårspänne, manschettknappar och slipshållare. Kontakta oss gärna för mer information.

Smyckena från Black Feather Creations säljs för stötta hundcentret Annie's Orphans som grundades 1985 av Anna och Bill Anderson, som också är de som skulpterar och gjuter de här vackra smyckena. Varje köp ur den här serien med smycken bidrar till ett bättre liv för utsatta hundar och ger dem en chans till ett nytt hem. Klicka gärna här för att läsa mer om Annie's Orphans. Tack för ditt intresse!

Skriv en recension

OBS: HTML översätts inte!