Tillverkare: Black Feather Creations
Artikelnummer: n12131
Tillgänglighet: 1
725 SEK
Exkl moms: 580 SEK

Tillgängliga alternativ

Hängsmycket Halvblod i Hjärta är ca 38 mm brett och 38 mm högt. Välj ovan om du vill ha ditt smycke tillverkat i sterling silver eller brons, eller kanske som en kombination av båda dessa metaller. Priset är detsamma för alla alternativen.

På bild 2 ser du som exempel ett smycke med en travande Faraohund där hjärtat är i sterling silver och hunden i brons, och på bild 3 ett hjärta i brons med ett huvud av en Slärhårig Foxterrrier i sterling silver. Bild 4 visar hur baksidan av en brosch kan se ut.

Det här smycket kommer från Black Feather Creations i USA. Smyckena tillverkas på beställning i sterling silver eller brons, eller i en kombination av dessa båda metaller, och de finns att få i en mängd olika utföranden och kombinationer som t.ex. armband, halsband, ringar, nummerlappshållare, nyckelringar, bältespänne, hårspänne, manschettknappar och slipshållare. Kontakta oss gärna för mer information.

Smyckena från Black Feather Creations säljs för stötta hundcentret Annie's Orphans som grundades 1985 av Anna och Bill Anderson, som också är de som skulpterar och gjuter de här vackra smyckena. Varje köp ur den här serien med smycken bidrar till ett bättre liv för utsatta hundar och ger dem en chans till ett nytt hem. Klicka gärna här för att läsa mer om Annie's Orphans. Tack för ditt intresse!

Skriv en recension

OBS: HTML översätts inte!