Tillverkare: Black Feather Creations
Artikelnummer: bfc/D114HDSM-E
Tillgänglighet: Beställningsvara 4-6 veckor
395 SEK
Exkl moms: 316 SEK

Tillgängliga alternativ

Affenpinscher Litet Huvud är enkelsidigt samt ca 13 mm högt, och passar mycket bra som örhängen. Ange när du beställer om du vill ha kristallpärlor till dina örhängen för att ge dem det där lilla extra.

Ange om du vill ha vanliga krokar till dina örhängen, eller krokar med fällöglor som är nästan omöjliga att tappa. Du kan också välja att få dina örhängen i stiftmodell. Krokarna eller stiften kommer att vara tillverkade i rostfritt kirurgiskt stål, ett material som vi har mycket god erfarenhet av och som passar även dig med känsliga öron. Välj om du vill ha dina hundar tillverkade i sterling silver eller brons, priset är detsamma för båda alternativen.

OBS att om du har högt PH-värde på din hud kanske örhängen i brons i stiftmodell kan ge dig gröna märken på örsnibbarna. Detta är helt ofarligt men kanske inte så snyggt, och du förhindrar det lätt genom att lackera örhängena på baksidan med genomskinligt nagellack.

Det här smycket kommer från Black Feather Creations i USA. Smyckena tillverkas på beställning i sterling silver eller brons, och de finns att få i en mängd olika utföranden och kombinationer som t.ex. armband, halsband, ringar, nummerlappshållare, nyckelringar, bältespänne, hårspänne, manschettknappar och slipshållare. Kontakta oss gärna för mer information.

Smyckena från Black Feather Creations säljs för stötta hundcentret Annie's K9 Orphans som drivs av Anna och Bill Anderson, som också är de som skulpterar och gjuter de här vackra smyckena. Varje köp ur den här serien med smycken bidrar till ett bättre liv för utsatta hundar och ger dem en chans till ett nytt hem. Klicka gärna här för att läsa mer om centret. Tack för ditt intresse!

Skriv en recension

OBS: HTML översätts inte!