Tillverkare: Black Feather Creations
Artikelnummer: bfc/D114HDSM-RB
Tillgänglighet: Beställningsvara 4-6 veckor
625 SEK
Exkl moms: 500 SEK

Tillgängliga alternativ

Affenpinscher Litet Huvud, som är ca 13 mm högt, som dekor på en klackring, vår ringmodell B. Den här ringen är ca 3 mm bred baktill och ca 19 mm bred fram, och modellen passar lika bra för både kvinnor och män. Ring B passar till små hundhuvuden i profil eller framifrån som inte är högre än 13 mm.

Du kan beställa den här ringen tillverkad helt i sterling silver, eller som en ring i sterling silver med en dekor i brons. Bild 2 visar ringen i sterling silver med ett hundhuvud, en Basenji, i brons, och bild 3 visar ringen från sidan.

Den här ringen kan du beställa i valfri amerikansk ringstorlek från storlek 5 och uppåt, glöm inte ange önskad storlek när du beställer. Klicka här om du vill se en konverteringstabell för ringstorlekar i olika länder.

Det här smycket kommer från Black Feather Creations i USA. Smyckena tillverkas på beställning i sterling silver eller brons, och de finns att få i en mängd olika utföranden och kombinationer som t.ex. armband, halsband, ringar, nummerlappshållare, nyckelringar, bältespänne, hårspänne, manschettknappar och slipshållare. Kontakta oss gärna för mer information.

Smyckena från Black Feather Creations säljs för stötta hundcentret Annie's Orphans som grundades 1985 av Anna och Bill Anderson, som också är de som skulpterar och gjuter de här vackra smyckena. Varje köp ur den här serien med smycken bidrar till ett bättre liv för utsatta hundar och ger dem en chans till ett nytt hem. Klicka gärna här för att läsa mer om Annie's Orphans. Tack för ditt intresse!

Skriv en recension

OBS: HTML översätts inte!
Liknande Produkter