Tillverkare: Black Feather Creations
Artikelnummer: bfc/D114HDSM-RA
Tillgänglighet: Beställningsvara 4-6 veckor
475 SEK
Exkl moms: 380 SEK

Tillgängliga alternativ

Affenpinscher Litet Huvud, som är ca 13 mm högt, som dekor på en lätt ring, vår ringmodell A. Den här ringen består av ett ca 3 mm brett band som sedan blir till tre eller fyra fästen för det lilla hundhuvudet, eller den lilla hund, du valt till din ring. Du kan beställa den här ringen tillverkad helt i sterling silver, eller med ringen i sterling silver och hunden i brons.

Bild 1 är ganska suddig, du ser lite bättre hur hundhuvudet ser ut på bild 2. Bild 3 visar en Affenpinscher på en ring modell B, den bilden är tydligare. Bild 4 visar, som exempel, en ring modell A med en Mops.

Du kan beställa din ring i valfri amerikansk ringstorlek från storlek 3 och uppåt, glöm inte ange önskad storlek när du beställer. Klicka här om du vill se en konverteringstabell för ringstorlekar i olika länder.

Det här smycket kommer från Black Feather Creations i USA. Smyckena tillverkas på beställning i sterling silver eller brons, och de finns att få i en mängd olika utföranden och kombinationer som t.ex. armband, halsband, ringar, nummerlappshållare, nyckelringar, bältespänne, hårspänne, manschettknappar och slipshållare. Kontakta oss gärna för mer information.

Smyckena från Black Feather Creations säljs för stötta hundcentret Annie's Orphans som grundades 1985 av Anna och Bill Anderson, som också är de som skulpterar och gjuter de här vackra smyckena. Varje köp ur den här serien med smycken bidrar till ett bättre liv för utsatta hundar och ger dem en chans till ett nytt hem. Klicka gärna här för att läsa mer om Annie's Orphans. Tack för ditt intresse!

Skriv en recension

OBS: HTML översätts inte!
Liknande Produkter