Tillverkare: Black Feather Creations
Artikelnummer: bfc/D114HDSM-C
Tillgänglighet: Beställningsvara 4-6 veckor
195 SEK
Exkl moms: 156 SEK

Tillgängliga alternativ

Affenpinscher Litet Huvud är enkelsidigt samt ca 13 mm högt. Det här hundhuvudet kan du bära som ett litet berlockhänge på en halskedja eller fästa det försiktigt vid ett armband som berlock. Smycket levereras med en dubbel ringögla som ger dig båda möjligheterna. Välj om du vill ha ditt smycke tillverkat i sterling silver eller brons, priset är detsamma för båda alternativen.

Det här smycket kommer från Black Feather Creations i USA. Smyckena tillverkas på beställning i sterling silver eller brons, och de finns att få i en mängd olika utföranden och kombinationer som t.ex. armband, halsband, ringar, nummerlappshållare, nyckelringar, bältespänne, hårspänne, manschettknappar och slipshållare. Kontakta oss gärna för mer information.

Smyckena från Black Feather Creations säljs för stötta hundcentret Annie's Orphans som grundades 1985 av Anna och Bill Anderson, som också är de som skulpterar och gjuter de här vackra smyckena. Varje köp ur den här serien med smycken bidrar till ett bättre liv för utsatta hundar och ger dem en chans till ett nytt hem. Klicka gärna här för att läsa mer om Annie's Orphans. Tack för ditt intresse!

Skriv en recension

OBS: HTML översätts inte!
Liknande Produkter