Tillverkare: Black Feather Creations
Artikelnummer: bfc/D114STKHRT-P
Tillgänglighet: Beställningsvara 4-6 veckor
725 SEK
Exkl moms: 580 SEK

Tillgängliga alternativ

Hängsmycket Affenpinscher Stående i Hjärta är ca 38 mm brett och 38 mm högt. Välj om du vill ha ditt smycke tillverkat i sterling silver eller brons, eller kanske i en kombination av båda metallerna. Priset är detsamma för alla alternativen.

På bild 2 ser du exempel på ett smycke med en travande Golden Retriever i Hjärta, där hjärtat är av sterling silver och hunden av brons, och på bild 3 ett hjärta med ett huvud av en Släthårig Foxterrier, där hjärtat är av brons och hunden av sterling silver.

Det här smycket kommer från Black Feather Creations i USA. Smyckena tillverkas på beställning i sterling silver eller brons, eller i en kombination av dessa båda metaller, och de finns att få i en mängd olika utföranden och kombinationer som t.ex. armband, halsband, ringar, nummerlappshållare, nyckelringar, bältespänne, hårspänne, manschettknappar och slipshållare. Kontakta oss gärna för mer information.

Smyckena från Black Feather Creations säljs för stötta hundcentret Annie's Orphans som grundades 1985 av Anna och Bill Anderson, som också är de som skulpterar och gjuter de här vackra smyckena. Varje köp ur den här serien med smycken bidrar till ett bättre liv för utsatta hundar och ger dem en chans till ett nytt hem. Klicka gärna här för att läsa mer om Annie's Orphans. Tack för ditt intresse!

Skriv en recension

OBS: HTML översätts inte!