Tillverkare: Black Feather Creations
Artikelnummer: bfc/D114HDLGHRT-B
Tillgänglighet: Beställningsvara 4-6 veckor
725 SEK
Exkl moms: 580 SEK

Tillgängliga alternativ

Broschen Affenpinscher Stort Huvud i Hjärta är ca 38 mm bred och 38 mm hög, och den har en nål med säkerhetslås på baksidan. Välj ovan om du vill ha din brosch tillverkad i sterling silver eller brons, eller kanske både och. Priset är detsamma för alla tre alternativen.

På bild 2 ser du ett exempel på smycket Affenpinscher Stående i Hjärta, och på bild 3 ett exempel på ett hjärta med ett huvud av en Bostonterrier, båda dessa smycken är helt i sterling silver. Bild 4 visar ett smycke där hjärtat är i sterling silver och hunden, en Golden Retriever, är i brons. Bild 5 visar hur baksidan av en brosch kan se ut.

Det här smycket kommer från Black Feather Creations i USA. Smyckena tillverkas på beställning i sterling silver eller brons, eller i en kombination av dessa båda metaller, och de finns att få i en mängd olika utföranden och kombinationer som t.ex. armband, halsband, ringar, nummerlappshållare, nyckelringar, bältespänne, hårspänne, manschettknappar och slipshållare. Kontakta oss gärna för mer information.

Smyckena från Black Feather Creations säljs för stötta hundcentret Annie's Orphans som grundades 1985 av Anna och Bill Anderson, som också är de som skulpterar och gjuter de här vackra smyckena. Varje köp ur den här serien med smycken bidrar till ett bättre liv för utsatta hundar och ger dem en chans till ett nytt hem. Klicka gärna här för att läsa mer om Annie's Orphans. Tack för ditt intresse!

Skriv en recension

OBS: HTML översätts inte!