Tillverkare: Black Feather Creations
Artikelnummer: bfc/D114STK-B
Tillgänglighet: Beställningsvara 4-6 veckor
485 SEK
Exkl moms: 388 SEK

Tillgängliga alternativ

Broschen Affenpinscher Stående är ca 25 mm bred och 24 mm hög, och den har en nål med säkerhetslås på baksidan. Välj ovan om du vill ha din brosch tillverkad i sterling silver eller brons, priset är detsamma för båda alternativen. See bild 2 för ett exempel på baksidan av en brosch.

Det här smycket kommer från Black Feather Creations i USA. Smyckena tillverkas på beställning i sterling silver eller brons, och de finns att få i en mängd olika utföranden och kombinationer som t.ex. armband, halsband, ringar, nummerlappshållare, nyckelringar, bältespänne, hårspänne, manschettknappar och slipshållare. Kontakta oss gärna för mer information.

Smyckena från Black Feather Creations säljs för stötta hundcentret Annie's Orphans som grundades 1985 av Anna och Bill Anderson, som också är de som skulpterar och gjuter de här vackra smyckena. Varje köp ur den här serien med smycken bidrar till ett bättre liv för utsatta hundar och ger dem en chans till ett nytt hem. Klicka gärna här för att läsa mer om Annie's Orphans. Tack för ditt intresse!

Skriv en recension

OBS: HTML översätts inte!