Tillverkare: Black Feather Creations
Artikelnummer: bfc/D114HDLG-P
Tillgänglighet: Beställningsvara 4-6 veckor
485 SEK
Exkl moms: 388 SEK

Tillgängliga alternativ

Affenpinscher Stort Huvud är enkelsidigt samt ca 25 mm brett och 25 mm högt. Du kan beställa det här hundhuvudet som hängsmycke (se bild 2) eller berlockhänge (se bild 3). Välj också om du vill ha ditt smycke tillverkat i sterling silver eller brons, priset är detsamma för båda alternativen.

Ett hängsmycke har en fastlödd ögla som är lagom stor för att bära smycket på en halskedja, medan ett berlockhänge har en liten fastlödd ögla och en större, lös, ögla trädd igenom den lilla öglan. Ett berlockhänge går också det utmärkt att bära på en halskedja. Om du vill ha ditt hänge monterat på ett halsband med pärlor eller stenar, är bästa valet ett berlockhänge. Kontakta oss gärna för idéer och en offert.

Det här smycket kommer från Black Feather Creations i USA. Smyckena tillverkas på beställning i sterling silver eller brons, och de finns att få i en mängd olika utföranden och kombinationer som t.ex. armband, halsband, ringar, nummerlappshållare, nyckelringar, bältespänne, hårspänne, manschettknappar och slipshållare. Kontakta oss gärna för mer information.

Smyckena från Black Feather Creations säljs för stötta hundcentret Annie's Orphans som grundades 1985 av Anna och Bill Anderson, som också är de som skulpterar och gjuter de här vackra smyckena. Varje köp ur den här serien med smycken bidrar till ett bättre liv för utsatta hundar och ger dem en chans till ett nytt hem. Klicka gärna här för att läsa mer om Annie's Orphans. Tack för ditt intresse!

Skriv en recension

OBS: HTML översätts inte!