media
media
media
media
media
media
media
media
media
media
media
media
media
media

Konstnären och silversmeden bakom vår leverantör Black Feather Creations heter Anna Anderson och hon finns i USA, närmare bestämt i staden Durango i Colorado. Där finns hundcentret Annie's Orphans som grundades 1985 av Anna och hennes man Bill. Varje köp av ett smycke från Black Feather Creations bidrar till ett bättre liv för utsatta hundar och ger dem en chans till ett nytt liv i ett nytt hem.

Det gäller förstås alla smycken från Black Feather Creations, inte bara hundar "i Sidenband", och om du tittar på deras smycken under Tillverkare på vår hemsida hittar du många exempel på Annas konstnärsskap. Och fler ska det bli, bland annat mycket vackra serien Gymnastik, samt smycken med hästar, åsnor, får, getter och många andra djur.

När det gäller smycken med hundar "i Sidenband" kan du säkert se många fler hundraser, och blandraser, i varje smycke än vad vi skrivit till bilderna. Det är upp till dig att bestämma vilken sorts hund du tycker smycket liknar. Kontakta oss gärna om du har frågor.

Comments: 0

No comments

Leave a Reply

Your email address cannot be published. Required fields are marked*