media

Unicorn Design kommer att vara med på Ö Hundens Dag söndagen den 2:a september i Svartsjö Slottspark och visa smycken med hundar, och även andra djur.

Unicorn Design har funnits på Ekerö i över tio år nu. En av hörnstenarna i vår verksamhet har hela tiden varit att skapa smycken för matte/husse som speglar det aktiva hundintresset. Förutom smycken med hundar som går, står, travar, springer och hoppar, och hundhuvuden, har vi också smycken på temat hundsport; som agility, lydnad, vallande hundar och jakthundar i olika scener. Det kan handla om örhängen, halssmycken och halsband, hårsmycken, armband, broscher och pins, med din egen hundras som motiv. Vi har också slipshållare, manschettknappar, nyckelringar och bältesspännen.

Vi har över 50 olika hundraser som berlocker i tenn som du kan beställa som handmålade örhängen eller halssmycken, och vill du ha ett smycke som är ännu mer likt just din hund, skicka oss några digitala bilder så kan du få ett mer exakt porträtt. Vi gör också smycken med handgjorda kaméer som kan föreställa vilken hund, eller annat djur, som helst.

I vårt sortiment har vi över 150 olika hundraser om du vill ha ett smycke i ett dyrare material som sterling silver, brons eller guld, de tillverkas på beställning åt oss av ett par skickliga silver- och guldsmeder i USA. Priset blir högre än för ett smycke i mässing eller tenn, och ibland får du vänta längre, men det kan det kanske vara värt. Be om en offert om du inte hittar det du vill ha på vår hemsida, eller om du vill ha ett smycke helt eller delvis tillverkat i guld.

I år blir vårt tionde år på ”Stora Stockholm” i Älvsjö och vi har alltid fått väldigt trevliga recensioner! Kanske du har sett oss där?

Kom och se våra smycken på Ö Hundens Dag i Svartsjö Slottspark, öppet 10:00 - 16:00. Du är också välkommen att besöka vår butik på Domherrevägen 31 A i Älvnäs på Ekerö.

Vår butik har öppet vardagar 12:00 – 18:00, men vill du komma en annan tid går det också alldeles utmärkt. För andra tider, ring oss först på 070 873 27 29 så du säkert vet att vi finns på plats och inte är ute på en utställning eller mässa.

Välkommen!

Comments: 0

No comments

Leave a Reply

Your email address cannot be published. Required fields are marked*