media
media
media
media
media
media
media
media
media
media
media

Historien om Alchemy England

Från början

Alchemys börjar med två Manchesterkillar, Geoff Kayson och Trevor Phillipson, självlärda, amatörartister och modellmakare. Pank, arbetslös och intresserad av rock- och punkmusik i Leicester 1977 började Geoff Kayson göra punk anti-smycken och sälja det till lokala butiker, på spelningar och via postorder. Efterfrågan växte, de två parade ihop sig och snart gjorde de kranier i tenn som smycken och blev ombedda att göra turnévaror för band.

Alchemys rock- och gothsmycken, deras pokerrockprodukter och deras rykte för design gjorde att Alchemy växte snabbt till ett litet företag med unga, kreativa själar som specialiserat sig på den alternativa livsstilen. 35 år senare och fortfarande med sina ursprungliga ägare, har det engelskbaserade företaget med konst, design, tillverkning och distribution blivit ett internationellt varumärke.

Och nu

Efter 35 år är Alchemy nu mycket erfarna, och helt självständiga. De gör nästan allting själva i Storbritannien, från idéer och koncept till konstverk och produktdesign, genom all produktutveckling och handgjord kommersiell produktion till produktdistribution.

Förutom de fantasysmycken som vi nu visar upp gör Alchemy England också smycken och accessoarer på teman som rock, heavy metal, och motorcyklar. 

Vi är väldigt stolta över att ha Alchemy England som en av våra leverantörer!


Comments: 0

No comments

Leave a Reply

Your email address cannot be published. Required fields are marked*